Agjencia Kombetare e Mjedisit

Po ndodh tani Secili prej tyre ka një emër, ca karakteristika dhe shumë histori për të treguar nga fotografët që i kanë sjellë për ne me aq shumë pasion Sot me ekspozitën “Pendët e Egra në Parkun e Madh” të Liqenit udhëtohet në botën e zogjve që gjithmonë i dëgjojmë, por pak i njohim Mos […]

Në Qendrën e vizitorëve #Ulëz me stafin e Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura, Dibër që punojnë çdo ditë në terren për ruajtjen dhe menaxhimin e tyre në gjithë qarkun I kemi zgjeruar zonat e mbrojtura, por tani kemi vizionin të shkojmë drejt zhvillimit të qëndrueshëm për t’i kthyer në atraksione dhe për t’u dhënë […]

Me rehabilitimin e venddepozitimit të mbetjeve në #Berat sigurojmë edhe pastërtinë e lumit #Osum dhe shmangim djegien e plehrave siç fatkeqësisht ka ndodhur në dekada në këtë zonë. Bashkë me Ervinin dhe ambasadorin zviceran Adrian Maître vizituam vendin ku çdo ditë prej dekadash hidheshin mbetjet e bashkisë së Beratit. Do të vazhdojnë trajtimin këtu sipas […]

80 vota për ndalimin e qeseve Qeset, kanë ngjyra të ndryshme por jo flamuj të ndryshëm politikë, siç nuk kanë të tillë të gjitha mbetjet që ne prodhojmë. Ajrin, tokën, ujin që duam të mbrojmë i kemi te perbashkëtFaleminderit edhe kolegëve të opozitës që e votuan duke dhënë shembullin se mjedisi nuk ka parti

Po ta kuptonim se ç’bëhet me plehrat që prodhojmë çdo ditë do të mendoheshim njëqind herë para se të hidhnim çdo gjë pa menduar për ripërdorimin apo riciklimin Në #Kuçovë dhe #Dimal ka marrë fund historia e tonelatave me plehra që mbushnin lumenjtë Devoll e Osum dhe helmonin mjedisin e gjallesat Falë edhe ndihmës së […]

Njoftim: Mbi Formatin e Hartimit të Raporteve të VNM-ve

Drejtuar: Eksperëve të licensuar për Hartimin e Raporteve të VNM-ve Bazuar ne Ligjin  Nr. 10 440  date 07.07.2011, ‘’Per Vleresimin e Ndikimit ne Mjedis’’, AKM merr ne shqyrtim dhe jep vendimin per aplikimet qe duhet te paisen me Vendim apo Deklarate Mjedisore, duke shqyrtuar Raportet e VNM, hartuar nga eksperte te licensuar nga Ministria e […]

Informacion

Ne zbatim te Urdheri te Brendshem Nr.1059 prot, date 5.4.2018, per “Ngritjen e komisionit te nxjerrjes jashte perdorimit te aktiveve materiale” Agjencia Kombëtare e Mjedisit, Tiranë ka vlerësuar për nxjerrje nga përdorimi dhe/ose asgjesimit përfunditar të një grupi aktivesh, sipas listës bashkëlidhur. Për të realizuar këtë proçedurë AKM kërkon nga subjekte te cilat jane te […]

Grafiku i aktiviteteve

Grafiku i levizjes se punonjeve ne muajin qershor 2019 per:          – monitoimi i cilesise se ujerave ne lumenj, dete dhe liqene          – monitorimi i cilesise se ajrit          – monitorimi i zhurmave          – monitorimi i treguesve ne pyje Per me shume –>  Grafiku i levizjes se punonjeve

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.