Agjencia Kombetare e Mjedisit

Konferencë për shtyp për lancimin e RRSHTN-së

Agjencia Kombëtare e Mjedisit forcon kontrollin e ndotjes në territorin e Shqipërisë. Sot, në ambientet e Hotel Tirana Internacional, Agjencia Kombëtare e Mjedisit (AKM) në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit (REC), lançuan vënien në punë të regjistrit online të shkarkimeve dhe të transferimit të ndotësve në të gjithë territorin e Shqipërisë. Ky regjistër mundëson […]

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.