Agjencia Kombetare e Mjedisit

Takimi i vendeve të Agjencive të Mjedisit të Ballkanit Perëndimor 10-11 Dhjetor, Zagreb, Kroaci

Ne kuader te anetaresimit te Agjencise  Kombetare te  Mjedisit te Shqiperise ne `EPA Network` ( Rrjeti i Agjencive Europiane te Mjedisit) dhe nismes se ndermare nga vendet e Ballkanit Perendimor, anetare te ketij rrjeti per forcimin e bashkepunimit  dhe te shkembimit te eksperiences mes tyre dhe njekohesisht me ato te vendeve anetare, u organizua ne […]

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.