Agjencia Kombetare e Mjedisit

Po ndodh tani🤩

🦜🦩🦢Secili prej tyre ka një emër, ca karakteristika dhe shumë histori për të treguar nga fotografët që i kanë sjellë për ne me aq shumë pasion 📷🤗

📍 Sot me ekspozitën “Pendët🪶 e Egra në Parkun e Madh” 🦅 të Liqenit udhëtohet në botën e zogjve që gjithmonë i dëgjojmë, por pak i njohim 🐦🐤

Mos e lini pa vizituar që tani 😉

I mëparshëm

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.