Agjencia Kombetare e Mjedisit

Monitorimi i cilësis së ajrit urban në qendër të Tiranës

Ne Diten  Ndërkombëtare pa makina, e cila synon sensibilizimin e njerëzve që të shmangin të paktën për një ditë makinat e tyre, Agjencia Kombetare e Mjedisit ka realizuar monitorimin e cilesise se ajrit urban ne qender te Tiranes. Monitorimi eshte realizuar me stacionin e levizshem per periudhen 22-23.09.2015  I cili synon  vleresimin e ndikimit te […]

Konferencë me temë “Infromimi i publikut mbi Raportin e Gjëndjes në Mjedis 2014”

Në kuadër të informimit të publikut, Agjencia Kombëtare e Mjedisit në bashkëpunim me Shoqatën Ekolovizja, zhvillon konferencë per “Informimin e Publikut mbi Raportin e Gjendjes ne Mjedis“, të financuar nga REC -Regional Environment Center. Konferenca e parë u zhvillua me date 4 Shtator ne qarkun e Elbasanit. Takimi pasardhës do të zhvillohet me 8 Shtator […]

Agjensia Kombëtare e Mjedisit i bashkohet asionit qytetar “Pastrojmë Tiranën”

Stafi I Agjensisë Kombëtare Të Mjedisit u bashkua sot me nismën e ndërmarrë nga bashkia e Tiranës për të pastruar kryeqytetin, e cila pati mbështetjen e mijëra qytetarëve. Kjo nismë kishte për qëllim sensibilizimin, ndërgjegjësimin dhe mobilizimin e komunitetit për rëndësinë e pastërtisë së vendit ku jetojmë. Agjensia Kombëtare e Mjedisit dha ndihmën e saj […]

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.