Agjencia Kombetare e Mjedisit

🚜 Me rehabilitimin e venddepozitimit të mbetjeve në #Berat sigurojmë edhe pastërtinë e lumit #Osum dhe shmangim djegien e plehrave siç fatkeqësisht ka ndodhur në dekada në këtë zonë.

👉🏻Bashkë me Ervinin dhe ambasadorin zviceran Adrian Maître 🇨🇭🇦🇱 vizituam vendin ku çdo ditë prej dekadash hidheshin mbetjet e bashkisë së Beratit. Do të vazhdojnë trajtimin këtu sipas standardeve edhe për pesë vitet në vazhdim, dhe gjatë kësaj kohe bëjmë gati landfillin rajonal të qarkut.

🙏🏻 Gjithçka për së mbari në respekt të natyrës e mbi të gjitha të shëndetit të fëmijëve 🧒🏼👦🏻

#DuaShqipërinëEPastër

I mëparshëm

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.