Agjencia Kombetare e Mjedisit

Po ta kuptonim se ç’bëhet me plehrat që prodhojmë çdo ditë 🤔🦠🦟 do të mendoheshim njëqind herë para se të hidhnim çdo gjë pa menduar për ripërdorimin apo riciklimin 🚯

👉🏻#Kuçovë dhe #Dimal ka marrë fund historia e tonelatave me plehra që mbushnin lumenjtë Devoll e Osum dhe helmonin mjedisin e gjallesat ♻️ Falë edhe ndihmës së çmuar të 🇨🇭 Qeverisë Zvicerane, këto venddepozitime që prej më shumë se 3️⃣0️⃣ vitesh siç kujtojnë banorët e këtyre zonave kanë grumbulluar pa asnjë trajtim mbetje nga më të ndryshmet, tashmë nisin fazën e re të administrimit, seleksionimit e trajtimit të tyre sipas standardeve mjedisore.

#DuaShqipërinëEPastër💚

I mëparshëm

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.