Agjencia Kombetare e Mjedisit

Të gjitha kërkesat për informacion që i drejtohen koordinatorit pë të drejtën e informimit në adresat:

Pyet shtetin.al
erilda.hoxha@akm.gov.al
koordinator@akm.gov.al

Nga data 1 Mars 2024 – 1 Maj 2024 të drejtohen në adresën Oltjana.Telhaj@akm.gov.al 

Faleminderit.

Shërbime dhe Informacione

0 m
Popullsia
0 Km2
Tokë bujqësore
0 %
Tokë bujqësore

Të Rejat e Fundit

Lajme rreth aktiviteteve të fundit

Kontakt

    [anr-captcha]

    Nr. 4, Rruga Sami Frashëri, Tiranë

    © Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.