Agjencia Kombetare e Mjedisit

📍 Në Qendrën e vizitorëve #Ulëz me stafin e Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura, Dibër që punojnë çdo ditë në terren për ruajtjen dhe menaxhimin e tyre në gjithë qarkun

🚣🧗‍♂️ I kemi zgjeruar zonat e mbrojtura, por tani kemi vizionin të shkojmë drejt zhvillimit të qëndrueshëm për t’i kthyer në atraksione dhe për t’u dhënë mundësinë banorëve të investojnë aty ku jetojnë 🏡🍲☘️

AKZM Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura#DuaShqipërinëEPastër💚

I mëparshëm

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.