Agjencia Kombetare e Mjedisit

Po ndodh tani Secili prej tyre ka një emër, ca karakteristika dhe shumë histori për të treguar nga fotografët që i kanë sjellë për ne me aq shumë pasion Sot me ekspozitën “Pendët e Egra në Parkun e Madh” të Liqenit udhëtohet në botën e zogjve që gjithmonë i dëgjojmë, por pak i njohim Mos […]

Në Qendrën e vizitorëve #Ulëz me stafin e Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura, Dibër që punojnë çdo ditë në terren për ruajtjen dhe menaxhimin e tyre në gjithë qarkun I kemi zgjeruar zonat e mbrojtura, por tani kemi vizionin të shkojmë drejt zhvillimit të qëndrueshëm për t’i kthyer në atraksione dhe për t’u dhënë […]

Me rehabilitimin e venddepozitimit të mbetjeve në #Berat sigurojmë edhe pastërtinë e lumit #Osum dhe shmangim djegien e plehrave siç fatkeqësisht ka ndodhur në dekada në këtë zonë. Bashkë me Ervinin dhe ambasadorin zviceran Adrian Maître vizituam vendin ku çdo ditë prej dekadash hidheshin mbetjet e bashkisë së Beratit. Do të vazhdojnë trajtimin këtu sipas […]

80 vota për ndalimin e qeseve Qeset, kanë ngjyra të ndryshme por jo flamuj të ndryshëm politikë, siç nuk kanë të tillë të gjitha mbetjet që ne prodhojmë. Ajrin, tokën, ujin që duam të mbrojmë i kemi te perbashkëtFaleminderit edhe kolegëve të opozitës që e votuan duke dhënë shembullin se mjedisi nuk ka parti

Po ta kuptonim se ç’bëhet me plehrat që prodhojmë çdo ditë do të mendoheshim njëqind herë para se të hidhnim çdo gjë pa menduar për ripërdorimin apo riciklimin Në #Kuçovë dhe #Dimal ka marrë fund historia e tonelatave me plehra që mbushnin lumenjtë Devoll e Osum dhe helmonin mjedisin e gjallesat Falë edhe ndihmës së […]

Dita Ndërkombëtare e të Drejtës për Informim

28 shtatori është Dita Ndërkombëtare e të Drejtës për Informim.  Kjo ditë përkon edhe me 3-vjetorin e miratimit nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit”. Zbatimi i tij është sfidë për të gjitha Autoritetet Publike për të kultivuar kulturën e transparencës ndaj publikut. Autoritete homologe dhe organizata […]

Memorandum Bashkëpunimi

NENSHKRUHET  MEMORANDUMI I BASHKEPUNIMIT  MIDIS  `AGJENCISE  KOMBETARE  TE  MJEDISIT ` DHE QENDRES  MJEDISORE ` reVision` ME  OBJEKT FILLIMIN E PROJEKTIT  ` FLUMI` Agjencia   Kombetare e Mjedisit  nepermjet Drejtorit te  Pergjithshem te  saj Z. Julian Beqiri   dhe    perfaqesuesit  te `Qendres  Mjedisore  REVISION` Z. Klajd  Kruja, nenshkruan  midis  tyre    ne daten  2 Qershor  2014 nje  `Memorandum Bashkepunimi […]

Inagurimi i Laboratorit

Ministri i Mjedisit Lefter Koka inauguroi  sot laboratorin dhe ambjentet e rikonstruktuara të Agjencisë Kombëtare të Mjedisit. Ministri Koka së bashku me deputetët Eduard Shalsi, Besnik Bare. Përparim Spahiu dhe  përfaqësues të Delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë, inspektuan aparaturat e reja, një pjesë e të cilave të financuara në kuadër të projektit SELEA. Specialistët […]

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.