Agjencia Kombetare e Mjedisit

NJOFTIM

Agjencia Kombetare e Mjedisit Ju ben me dije se tashme aplikimet per Vleresimin e Ndikimit ne Mjedis (VNM) jane te publikuara ne portalin e-Albania:

Ne baze te VKM nr 714 dt 06.11.2019 te gjithe ekspertet e licensuar duhet te fillojne aplikimin e dosjeve nepermjet platformes online,per keto sherbime:

a)  VNM e thelluar- Njoftim

b)  VNM e thelluar për deklaratë Mjedisore

c)  VNM Paraprake

d)  Transferimi i Vendimit për VNM paraprake pranë AKM

e)  Transferimi i deklaratës mjedisore pranë MTM

Ky sherbim do te lehtesoje ne menyre te ndjeshme kohen e aplikimit. Ju urojme suksese dhe pune te mbare.

Aksesesimi i sherbimit ne linkun si me poshte:

“Aplikim për vlerësimin e ndikimit në mjedis”  –

https://e-albania/eAlbaniaServices.aspx?sservice_code=13278

I mëparshëm Shërbimet publike Online në Agjencinë Kombëtare të Mjedisit

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.