Agjencia Kombetare e Mjedisit

DRM neper rrethe takim me shkollat per edukimin e brezit te ri mbi mbrojtjen e mjedisit

 

Ne takimet e zhvilluara ne shkollat 9 – vjecare te qarkut Elbasan (Elbasan, Peqin, Gramsh, Librazhd) DRM ka si qellim informimin dhe edukimin e brezit te ri mbi mbrojten e mjedisi. Kjo nisme do te vazhdoje edhe ne muajt ne vazhdim te vitit 2016 ne te gjitha qarqet e vendit!
Gjate dites se pastrimit te qyteteve DRM-ja mori persiper pastrimin e territorit prane zyrave te Pyjores.

 

I mëparshëm Informacion vjetor mbi raportin e cilesise se ajrit ne Europe

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.