Agjencia Kombetare e Mjedisit

Akm i bashkohet nismes “Te pastrojme Shqiperine”

 

Sot me date 20 nentor, Agjencia Kombetare Mjedisit i bashkohet aksionit vullnetar te Nismes “Let’s do it“ per pastrimin e Ishmit.
Pjesemarres ne kete nisme ishin perfaqesues nga OSCE dhe Prefektura e Durresit.

I mëparshëm Monitorimi paraprak i liqeneve të Tiranës

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.