Agjencia Kombetare e Mjedisit

Agjensia Kombëtare e Mjedisit i bashkohet asionit qytetar “Pastrojmë Tiranën”

Stafi I Agjensisë Kombëtare Të Mjedisit u bashkua sot me nismën e ndërmarrë nga bashkia e Tiranës për të pastruar kryeqytetin, e cila pati mbështetjen e mijëra qytetarëve. Kjo nismë kishte për qëllim sensibilizimin, ndërgjegjësimin dhe mobilizimin e komunitetit për rëndësinë e pastërtisë së vendit ku jetojmë. Agjensia Kombëtare e Mjedisit dha ndihmën e saj në këtë iniciativë sociale për të mundësuar një mjedis më të pastër përgjatë rrugës Sami Frashëri deri tek Liqeni. AKM vijon të japë kontributin e saj për pastrimin e ambjentit që na rrethon .
I mëparshëm CLC 2012 – Corine Land Cover

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.