Agjencia Kombetare e Mjedisit

Raport i gjëndjes në mjedis të Tiranës

 

Ne nje prezantim te bere nga drejtori i pergjithshem i Agjencise Kombetare te Mjedisit, z. Julian Beqiri, mbi gjendjen ne mjedis te qytetit te Tiranes, u pasqyruan ne menyre profesionale parametrat e ndotjes se ajrit, te ujit dhe nivelit te zhurmave.

I mëparshëm Njoftim- Pajisja me Kodin Unik

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.