Agjencia Kombetare e Mjedisit

22 Prill – Dita e Tokës

Në Ditën e Tokës stafi i Agjencisë Kombëtare të Mjedisit i bashkohet Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit në aksionin e pastrimit vullnetar në një nga plazhet më të bukura, në Kepin e Redonit.

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.