Agjencia Kombetare e Mjedisit

Takimi i NRC-ve Environment and Health 29-30 shtator

Ne Agjencine Europiane te Mjedisit (EEA), me qender ne Kopenhagen (Danimark), perkatesisht ne datat 29-30 Shtator 2014 , u zhvillua takimi i gjashte per “Environment and Health” (Mjedisit dhe Shendetit), ku kishte perfaqesues te NRC Environment dhe NRC Health. Qellimi i takimit ishte evidentimi i problematikave kryesore te mjedisit dhe impakteve negative qe le ai ne shendetin e njerezve duke theksuar se mbrojtja e shendetit mjedisor , eshte mbrojtje e shendetit njerezor.

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.