Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

February 5, 2024 - In Vendime dhe Akte Ligjore I
  • VKM 912.2015 PER MIRATIMIN E METODOLOGJISE KOMBETARE TE PROCESIT TE VLERESIMIT TE NDIKIMIT NE MJEDIS pdf (907kb) [ shkarko ]

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.