Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

February 6, 2024 - In Vendime dhe Akte Ligjore II
  • VKM 742.2015 Për funksionimin dhe menaxhimin e regjistrit të shkarkimit e të transferimit të ndotësve, miratimin e listës së veprimtarive dhe të ndotësve, që janë subjekt i këtij regjistri ... pdf (1118kb) [ shkarko ]

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.