Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

February 5, 2024 - In Vendime dhe Akte Ligjore I
  • VKM 505.2018 Per miratimin e planit kombetar te veprimit per heqjen nga perdorimi dhe eleminimin e ndotesve organike te qendrueshem (NOQ) pdf (675kb) [ shkarko ]

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.