Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

February 5, 2024 - In Vendime dhe Akte Ligjore I
  • VKM 419.2014 Per miratimin e kerkesave te posacme per shqyrtimin e kerkesave per leje mjedisi te tipave A dhe B....., e perditesuar pdf (46701kb) [ shkarko ]

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.