Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

February 5, 2024 - In Vendime dhe Akte Ligjore I
  • VKM 372.2016 Per miratimin e rregullave te komunikimit..... per lejen e mjedisit te tipit A qe mund te krijoje efekte negative ne mjedisin e nje shtetit tjeter.... pdf (191kb) [ shkarko ]

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.