Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

Ndërgjegjësimi në disa bashki të vendit për ndalimin e përdorimit të qeseve plastike mbajtëse njëpërdorimshe

Informimi në supermarkete, markete apo treg ushqimor për ndalimin e përdorimit të qeseve plastike mbajtëse që nuk plotësojnë kushtet referuar Ligjit Nr 28, datë 17.03.2022, ka vijuar përgjatë muajit qershor në 24 bashki të vendit tonë. Nëpërmjet takimeve, synojmë ndërgjegjësimin dhe nxitjen e bizneseve dhe të qytetarëve për përdorimin e çantave të letrës apo çantave prej material tekstili shumëpërdorimshe.

Në të gjitha bashkitë dhe bizneset ku u kryen takime, u shpërndanë broshura, postera dhe banera me përmbajtje ndërgjegjësuese për mos përdorimin e qeseve plastike njëpërdorimshe.

Të gjithë sëbashku për mbrojtjen e mjedisit!

 

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.