Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

February 2, 2024 - In Vendime dhe Akte Ligjore II
  • Ligj 28.2013 Per disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin nr.8897.2002 per mbrojtjen e ajrit nga ndotja pdf (81kb) [ shkarko ]

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.