Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

February 2, 2024 - In Vendime dhe Akte Ligjore II
  • Ligj 10440 Per vleresimin e ndikimit ne mjedis, i perditesuar pdf (211kb) [ shkarko ]

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.