Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

February 2, 2024 - In Vendime dhe Akte Ligjore II
  • Ligj 10422.2011 PER ADERIMIN E REPUBLIKES SE SHQIPERISE NE PROTOKOLLIN E KONVENTES SE VITIT 1979 “PER NDOTJEN NDERKUFITARE TE AJRIT NE RREZE TE GJATE pdf (76kb) [ shkarko ]

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.