Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

April 11, 2022 - In Shtator 2019
  • DEDI-MA, Sajmir Kumrija, Fraksionim dhe prodhim betoni, SHKODER pdf (262kb) [ shkarko ]
  • Permbledhje joteknike pdf (1638kb) [ shkarko ]

Leave Your Comment

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.