Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

  • vkm-nr.-247-dt.-30.04.2014--për-përcaktimin-e-rregullave-të-posacme-për-informimin-dhe-përfshirjen-e-publikut-në-vendimmarrjen-mjedisore- pdf (270kb) [ shkarko ]

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2023 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.