Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

March 1, 2022 - In Vendime dhe Akte Ligjore I
  • vendim_i_km_99_18_02_2005-katologu_shqipetare_i_mbetjeve pdf (196kb) [ shkarko ]

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.