Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

March 1, 2022 - In Leje Mjedisore
  • Vendim Nr.411 date 13.05.2015, per Procedurat dhe kushtet per dhenien e perseritjen e lincences se koncesionit te naftesjellesve per importimin, eksportimin dhe transportimin e naftes bruto pdf (0kb) [ shkarko ]

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.