Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

March 1, 2022 - In Vendime dhe Akte Ligjore II
  • ligji-per-menaxhimin-e-integruar-te-mbetjeve pdf (387kb) [ shkarko ]

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.