Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

March 1, 2022 - In Leje Mjedisore
  • Ligji Nr.602014 Lejet e Mjedisit te Tipave A B dhe C ne varesi te kapaciteti pdf (546kb) [ shkarko ]

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2024 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.