Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

  • kreu-vi,--vkm-nr.-419--informimi-dhe-pjesëmarrja-e-publikut-për-aplikimin-për-leje-mjedisi-të-tipit-a-dhe-b- pdf (131kb) [ shkarko ]

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.