Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

April 11, 2022 - In Tetor 2019
  • ”Ayen Alb” - “Ndërtimi dhe operimi i hidrocentralit Kalivaç pdf (741kb) [ shkarko ]
  • ”Ayen Alb” Raporti Nderveprimit pdf (15744kb) [ shkarko ]
  • ”Ayen Alb” Raporti Teknik pdf (6315kb) [ shkarko ]

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.