Agjencia Kombetare e Mjedisit

Filtri i dokumentave

March 1, 2022 - In Vendime dhe Akte Ligjore II
  • vendim-nr-417-date-25.06.2014,-miratimi-i-tarifave-te-lejeve-mjedisi pdf (1142kb) [ shkarko ]

Na Kontaktoni

© Agjencia Kombëtare e Mjedisit 2022 - Të gjitha të drejtat e rezervuara.